Nové e-mailové řešení

Rádi bychom vám představili naši novou službu, kterou jsme po pečlivém vývoji nasadili na začátku letošního roku. Jedná se o ACTIVE 24 E-mail, spolehlivou službu, která splňuje všechny nároky na moderní e-mailové řešení.

Základní balíček ACTIVE 24 E-mail zahrnuje pět schránek, z nichž každá má dostatečnou kapacitu pro všechny vaše zprávy či dokumenty, 10 GB. Jednotlivé adresy vytváříte jednoduše v našem Zákaznickém centru.

icewarp_zc

Moderní webmail

Ke své schránce budete přistupovat přes přehledný webmail. Toto rozhraní je vhodné i pro práci v tabletech a mobilních telefonech, své zprávy si tak přečtete kdekoliv budete chtít. Pomocí webmailu lze jednoduše sdílet kalendář nebo kontakty s jinými uživateli. Mezi jednotlivými schránkami můžete sdílet i dokumenty a zefektivnit tak svou práci. Pokud jste zvyklí pracovat s poštou v Outlooku nebo jiném poštovním programu, jednoduše s ním svou schránku propojíte, v případě nesnází vám poradí operátoři naši zákaznické podpory, která je v provozu nepřetržitě.

icewarp_webmail

Myslíme na bezpečnost

Se službou ACTIVE 24 E-mail budete mít své schránky perfektně zabezpečené, přístup ke schránkám probíhá výhradně přes šifrované spojení. Na poštovním serveru je nainstalovaný anitvirus, který kontroluje jak e-maily, tak soubory uložené v uživatelských složkách. Samozřejmostí je antispamový filtr, k ochraně před nevyžádanou poštou přispívá i greylisting. Vaše zprávy také pravidelně zálohujeme, v případě nechtěné ztráty dat je možné je zdarma obnovit právě z těchto pravidelných záloh.

Více možností s variantou PLUS

Pokud pro své zprávy a dokumenty potřebujete větší prostor, upgradujte si svou schránku na variantu PLUS. Získáte tím kapacitu 30 GB, u PLUS schránek je navíc ve webmailu k dispozici zabudovaný instant messenger, který lze snadno napojit na globální chatovací služby. S PLUS schránkou také budete mít k dispozici službu ActiveSync, pomocí které snadno synchronizujete svou schránku se smartphonem nebo tabletem a budete ji tak mít vždy po ruce s aktuálními daty.

Službu ACTIVE 24 E-mail objednávejte na našich stránkách, v případě jakýchkoliv dotazů se obraťte na naši zákaznickou podporu.


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

11 komentářů: „Nové e-mailové řešení“

  1. Petr kunc avatar
    Petr kunc

    zatím nejsem spokojen s mailovými službami, tolik spamu bez možnosti se bránit…. to už i seznam umí odklonit spam. Až to budete umět rád se přihlásím a nebudu uvažovat o ostudné firemní adrese mailu za znakem @seznam….
    Petr Kunc

  2. Tomáš Stříhavka avatar
    Tomáš Stříhavka

    Dobrý den, Petře, u své domény využíváte řešení Start mail, u kterého si v Zákaznickém centru můžete nastavit vyšší úroveň filtrování nevyžádané pošty. Zkuste případně kontaktovat naši Zákaznickou podporu, aby vám s nastavením poradili.
    U řešení ACTIVE 24 E-mail je zabudované komernčí řešení Kaspersky, ochrana proti spamu je zde poměrně spolehlivá.

  3. 6136874781 avatar
    6136874781

    Souhlasím, je to tragédie, Roundcube s vypnutou podporou filtrování zpráv je opravdu klient z minulého století.