Navštivte letošní InstalFest a získejte slevu na Virtuální Privátní Server!

Navštivte ve dnech 5. – 6. 3. 2016 v Praze jedenáctý ročník InstallFestu a získejte při této příležitosti 20% slevu na jakýkoliv linuxový balíček Virtuálního Privátního Serveru z nabídky ACTIVE 24.

Co je to InstallFest?

InstallFest je akce, na které se setkávají začátečníci se zkušenými linuxovými administrátory, aby jim pomohli s instalací GNU/Linux nebo problémy, které vyžadují více znalostí. InstallFest pořádaný klubem Silicon Hill je ale ještě akčnější. Nabízí navíc přednášky a můžete se zúčastnit i vzdáleně z domova.

Mezi letošními přednášejícími má ACTIVE 24 opět zastoupení v osobě programátora Petra de Giera, který přispěje na téma plánovaného re-designu Zákaznického centra, tedy webového rozhraní, které slouží zákazníkům k online ovládání našich služeb. Měníme současný pohled na naše Zákaznické centrum a zajímá nás, jak je vnímají uživatelé hostingových služeb. Je to výzva a příležitost nejen pro ACTIVE 24, ale i pro vás. Zapojíte se?

Na InstalFestu od nás získáte zajímavý dárek

Jako bonus jsme pro návštěvníky InstallFestu připravili slevový kupón na službu, která může být dokonalou výzvou pro to, stát se ostříleným linuxovým administrátorem. Virtuální Privátní Servery jsou určené právě pro takové zákazníky, kteří chtějí mít nad serverem plnou kontrolu a chtějí si vše nastavovat a spravovat sami. U tohoto serverového řešení nejste limitováni defaultním nastavením, jako v případě sdíleného hostingu a můžete si vybrat operační systém z nabídky podporovaných systémů. Dostanete přístup na root SSH konzoli. Nemusíte mít strach, že byste o data na svém Virtuálním Privátním Serveru přišli. VPS servery u ACTIVE 24 jsou totiž denně zálohovány.

Pro získání slevy stačí navštívit letošní InstallFest a hledat máslový koláček s vlaječkou ACTIVE 24. Pod QR kódem se skrývá kýžený slevový kupón a stránka s bližšími informacemi.

Kupón platí pouze do 31. března 2016, a proto s objednávkou dlouho neváhejte.

Hodně úspěchů s Virtuálními Privátními Servery vám přeje ACTIVE 24.


Uveřejněno

v

od

Značky: