Využijte poslední šanci a pořiďte si VMS PROFI se slevou

Blíží se konec akce, kdy si můžete zakoupit Virtuální Managed Server model Profi za částku 549 Kč měsíčně bez DPH. Nepropásněte tak příležitost pořídit si toto serverové řešení za zvýhodněnou cenu.

Oproti standardnímu hostingu mají Virtuální Managed Servery přiřazené vlastní parametry. Nemůže se tak stát, že by chod vašich služeb mohli ovlivňovat aplikace jiných zákazníků. V rámci tohoto serverového řešení můžete hostovat neomezený počet doménových jmen. Limitováni jste pouze přiděleným výkonem serveru. Ke každému virtuálnímu serveru je k dispozici neomezený počet databází, cronů, samostatných přístupu na FTP a jiných služeb.

K dispozici jsou vedle webových služeb i e-mailové schránky.

Veškerou správu a administraci serveru obstarávají technici ACTIVE 24 a vy se tak můžete plně věnovat svým webovým projektům, které se dají pohodlně spravovat ze Zákaznického centra. Vedle monitorování dostupnosti služeb je zde pro vás přítomná i nonstop zákaznická podpora, na kterou se můžete v případě potřeby kdykoliv obrátit.

Výhodou Virtuálních Managed Serverů je rovněž individuální administrace, díky které můžou naši administrátoři na serveru nastavit některé výjimky, které nejsou u klasického webhostingu možné. Využívat je možné SSH přístup bez rootových práv, zákazník má k dispozici verzovací systém GIT či cacheovací nástroj memcached. Nainstalovat se dá u tohoto serverového řešení také Java či Tomcat.

Virtuální Managed Servery jsou určeny zákazníkům, kterým nestačí provozovat své projekty na běžném sdíleném hostingu a pro své aplikace vyžadují stabilní zázemí se silnějšími parametry a zajištěnou administrací. To vše vám tato služba nabízí. Využijte tak naší nabídky, díky které si můžete toto serverové řešení pořídit za mimořádnou cenu.


Uveřejněno

v

od

Značky: