Schránka PLUS, vaše mobilní kancelář

Na začátku letošního roku jsme nasadili novou službu ACTIVE 24 E-mail, která si rychle získala mezi našimi zákazníky oblibu. A proč vlastně? Za rozumnou cenu získáte schránky s velkým prostorem (10 nebo 30 GB) pro zprávy a dokumenty. Ty navíc můžete jednoduše sdílet mezi jednotlivými schránkami v prostředí  přehledného webmailu. K dispozici máte také kalendář, který je kompatibilní s Outlookem.

Vaše e-mailová schránka ACTIVE 24 E-mail toho však může umět ještě mnohem víc a přinést vám řadu užitečných funkcí online kanceláře. Pokud ji povýšíte na schránku PLUS, získáte nejen větší prostor, ale i další rozšířené funkce, díky kterým budete moci synchronizovat svá data mezi více zařízeními a mít tak vše potřebné stále po ruce.

Vaše alternativa k Microsoft Exchange

Schránka PLUS vám posytne funkce srovnatelné s řešením Microsoft Exchange. Ať už se jedná o mailové zprávy, obsah kalendáře nebo vaše kontakty, se schránkou PLUS se můžete spolehnout, že je vždy najdete tam, kde je potřebujete – v počítači, tabletu nebo smartphonu.

Synchronizace dat

Schránka PLUS podporuje moderní technologii Exchange ActiveSync®, která zajišťuje PUSH synchronizaci dat. O nové zprávě nebo události v kalendáři se tak dozvíte ihned. Synchronizuje kompletní obsah schránky, a to až mezi pěti zařízeními. At´jste  kdekoliv,  dostanete se ke svým zprávám, dohledáte kontakt na své kolegy a nebo zkontrolujete svou denní agendu v kalendáři. Tato technologie je podporovaná na platformách iOS, Android, Windows Phone a BlackBerry 10, svá data tak můžete synchronizovat na drtivé většině mobilních zařízení na trhu.

Snadné nastavení účtu

Další užitečná vlastnost, tzv.  autodiscover, vám pomůže nastavit schránku PLUS velmi jednoduše do vašeho Outlooku nebo mobilního zařízení. Stačí zadat e-mailovou adresu a heslo ke schránce, ostatní parametry si program stáhne automaticky ze serveru.

Přehled mobilních  zařízení, která máte synchronizovaná s mailovou schránkou, najdete ve webmailu. Máte tak kontrolu nad tím, že k vašim datům nemá přístup nikdo cizí. Při ztrátě mobilu nebo tabletu můžete dokonce přímo z webmailu svůj e-mailový účet vzdáleně odinstalovat nebo mobilní zařízení vrátit do továrního nastavení.

Chatujte se svými kolegy

Pokud si aktivujete schránku PLUS, bude se vám ve webmailu zobrazovat navíc také rozhraní pro chat. Díky tomu můžete rychle a  efektivně komunikaci s kolegy i přáteli. Tato funkce podporuje veřejný standard XMPP, na chat ve webmailu tak napojíte i profil z Facebook messengeru, IM aplikace Googlu a dalších služeb.

Prověřené řešení, spokojení zákazníci

Služba ACTIVE 24 E-mail je postavená na spolehlivém řešení Icewarp, které je na trhu již patnáct let a zákazníci ho využívají ve více než padesáti zemích. Mezi spokojené uživatele tohoto řešení patří např. české firmy OKAY elektrospotřebiče, Madeta, Emco a další.

Jak objednat?

Schránku PLUS objednávejte spolu se základním balíčkem e-mailů na našich stránkách. Upgrade vás vyjde na 69 Kč bez DPH měsíčně za každou schránku. Pokud již využíváte řešení ACTIVE 24 E-mail a chcete některé ze svých schránek upgradovat na schránku PLUS, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu.

 


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

10 komentářů: „Schránka PLUS, vaše mobilní kancelář“

  1. koubas avatar
    koubas

    Podporuje služba cardDAV a calDAV protokol pro synchronizaci kontaktu a kalendaru? Ja si je takto synchronizuji přes EVO Collaborator v Outlooku dohromady se soukromymi kalendari z Gmailu.