ACTIVE 24 email v mobilu stále oblíbenější

ACTIVE 24 E-mail se k naší velké radosti  těší vaší přízni už od začátku letošního roku. Je to především proto, že funguje výborně i v mobilu nebo na tabletu. Pokud jej ještě neznáte, seznamte se prostřednictvím krátkého videa.

chytry-e-mail-v-mobilu_300x300

Responzivní, spousta místa, chytré funkce

ACTIVE 24 E-mail má responzivní webové rozhraní, ve kterém jsou integrované další užitečné funkce, zaměřené na online spolupráci – sdílené kalendáře, dokumenty, kontakty, úkoly, chat a další. Z webmailu můžete také pohodlně posílat velké přílohy, a to pomocí odkazu, který vede do úložiště na serveru. Zpráva vám tak nezabírá místo ve vaší schránce.

Mailové schránky mají v základní verzi kapacitu 10 GB a můžete je upgradovat na verzi PLUS o velikosti 30 GB. Data jsou uložená v jednom z nejmodernějších datových center v Praze a jsou pravidelně zálohovaná do oddělené lokality, takže o ně nemůžete přijít ani v případě poruchy primárního datového centra.

E-mailové schránky ve verzi PLUS umožňují synchronizaci pošty až na pěti různých zařízeních. Data můžete mít tedy stále aktuální v mobilu, na tabletu, notebooku i stolním počítači. Řešení využívá také  technologii ActiveSync, která vám posílá mailové zprávy, události z kalendáře a další přímo do mobilu, aniž byste si je museli stahovat. Pokud používáte MS Outlook, oceníte, že ACTIVE 24 E-mail podporuje synchronizaci s tímto e-mailovým klientem.

Schránky jsou nadstandartním způsobem zabezpečené. Pokud by se vám stalo, že ztratíte svůj mobilní telefon, synchronizovaný s e-mailem, můžete si ve webovém rozhraní mailový účet ze svého zařízení vzdáleně odebrat, případně telefon vrátit do továrního nastavení. Tak budete mít jistotu, že se nikdo nepovolaný nedostane k vašim zprávám.

Jak na aktivaci

Je to jednoduché. Pokud chcete převést vaše stávající maily na ACTIVE 24 E-mail, stačí poslat z našeho Zákaznického centra autorizovaný požadavek zákaznické podpoře, naši operátoři s vámi převod vyřídí. Pokud si e-maily pořídíte zároveň s novou registrací .CZ domény,   můžete si zároveň na stejné doméně aktivovat na 1 rok zdarma také službu Moje stránky Start.


Uveřejněno

v

od

Značky: