Nové funkce pro váš e-shop

Na únor jsme přichystali upgrade našeho e-shopového řešení. Novou generaci e-shopu budou moci využívat noví zákazníci a budou na ni převedené i všechny stávající obchody. Jaké jsou největší výhody upgradu? To se dozvíte v tomto článku.

Moderní vzhled

V nové verzi e-shopu budete mít na výběr z dvanácti šablon. Každá z nich je responzivní, váš obchod tak bude optimalizovaný i pro zobrazení v mobilech a tabletech. Responzivní navíc bude i administrace obchodu, díky tomu můžete objednávky vyřizovat takřka kdykoliv. Administrace dostane nový kabát, její ovládání by mělo být intuitivnější než kdy dříve.

Větší bezpečnost

Díky moderním technologiím dokážeme po upgradu váš e-shop zabezpečit SSL certifikátem. To ocení vaši zákazníci, jejichž data budou nyní v bezpečí. Obchod zabezpečený SSL certifikátem má navíc výhodu oproti nezabezpečeným obchodům při vyhledávání na Googlu.

Plynulejší provoz

U nové generace e-shopů je zátěž rozložená mezi více serverů. Díky tomu se výrazně zrychlí provoz administrace i samotného obchodu. Všechny obchody běží na našich spolehlivých serverech, které jsou uložené ve špičkovém datacentru.

Nové funkce

Díky upgradu vám dokážeme nabídnout větší množství funkcí pro váš e-shop. Ty vám pomohou zjednodušit práci sobě i zákazníkům a zefektivnit celý obchod. Níže si přečtěte více o nových funkcích.

Personalizace obsahu

Zjednodušte nakupování svým zákazníkům a zvyšte tak svůj obrat. Modul Personalizace obsahu vám s tím pomůže. Pamatuje si informace o jednotlivých návštěvnících vašich stránek a doporučuje jim ty produkty, o které by mohli mít zájem.

Přihlášení přes Facebook, Google+ nebo mojeID

Málokoho baví vyplňovat v každém obchodě své údaje kvůli registraci. Umožněte svým zákazníkům přihlášení přes profily, které již mají založené, a usnadněte jim práci.

Hodnocení produktů

Uživatelské recenze a hodnocení často rozhodují o nákupu. Nechte zákazníky ohodnotit vaše produkty pomocí hvězdiček vytvářet je obsah pomocí recenzí, které si sami budete schvalovat.

Našeptávač

Slouží pro cílené vyhledávání produktů v obchodu. Díky našeptávači naleznou vaši zákazníci přesně to, co chtějí.

Balíkobot

Napojte svůj obchod na systém Balíkobot.cz a exportujte objednávky jednoduše. Systém vám umožní exportovat zboží přes více dopravců prostřednictvím jedné jednoduché administrace. Ušetřete si práci.

SMS brána

Informujte své zákazníky prostřednictvím SMS zpráv. Díky tomu budou mít vždy přehled o své objednávce.

Vlastní stav objednávky

Odlište se od konkurence! S vlastními stavy objednávek si vás zákazníci budou pamatovat.

Kontrola plnoletosti

Pokud prodáváte zboží, které je určené jen osobám starších 18 let, aktivujte si tento modul a vyžádejte si souhlas o plnoletosti hned při vstupu na stránky v podobě pop-up okna.

Převod e-shopu na novou generaci

Upgrade vašeho e-shopu provedeme my. Dojde při tom ke krátkému výpadku, obsah obchodu a jeho pozice ve vyhledávačích však nebudou nijak dotčené. O podrobnostech vás budeme informovat na váš e-mail, v případě jakýchkoliv dotazů či nejasností kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu.


Uveřejněno

v

od

Značky: