.EU doména pro váš firemní e-mail

Výběr vhodné domény pro váš byznys je relativně důležitým strategickým rozhodnutím. Ať chcete nebo ne, e-mailová adresa a adresa webových stránek je neoddělitelnu součástí vaší značky.
logo-EURID_CZ

Pokud právě zakládáte vlastní živnost nebo firmu, nebo s ní vstupujete do online prostoru, je na čase si vybrat také doménu, na které s vámi budou komunikovat vaši zákazníci a obchodní partneři.

Ve volbě doménového jména máte v zásadě neomezené možnosti, ale pozor, můžete narazit na to, že adresa, kterou byste si představovali, je už obsazená subjektem, který má podobný název nebo předmět podnikání. Naštěstí doménových koncovek jsou stovky a šance, že vaše doménové jméno bude volné, může být vyšší například u koncovky .EU. Ta byla zavedena roku 2003 a je určena všem subjektům, které působí na území Evropské unie. Ti jejímu centrálnímu registru věří, proto je na koncovce .EU k dnešnímu dni zaregistrováno už přes 3,8 milionu domén.

.EU-domena-pro-vas-firemni-e-mail_blog_CZ_SK

Přes toto úctyhodné číslo mohou být překvapivě doménová jména, obsahující slova či zkratky vycházející z českého jazyka, stále ještě volná. Není nic jednoduššího, než si to ověřit například prostřednictvím  registrátora, který .EU domény nabízí, případně přímo na stránkách centrálního registru EURID.

.EU doména je obzvlášť zajímavá možnost pro živnostníky a firmy, kteří nevylučují, že by hned od začátku nebo do budoucna mohli svou nabídkou oslovit nejen české zákazníky. S e-mailovou nebo webovou adresou s koncovkou .EU vás v zahraničí budou vnímat jako subjekt, který je součástí evropského prostoru a je pravděpodobně schopen dodávat své služby nebo zboží za hranice Česka. Pokud s touto alternativou budete počítat hned od začátku, může pro vás být zavedená adresa s nadnárodním přesahem konkurenční výhodou.

Až do konce června si u nás navíc  .EU doménu můžete zaregistrovat velmi výhodně. Registrační poplatek na první rok je nyní pouze za  79 Kč bez DPH a pokud si rovnou objednáte naše nejoblíbenější  moderní a pohodlné řešení pro e-maily – službu  ACTIVE 24 e-mail –  registraci domény dostanete na první rok dokonce zdarma.  Pokud se rozhodnete pro Schránku PLUS o kapacitě 30 GB, dostanete na ni  slevu 40%.

ACTIVE 24 E-mail je oblíbený především pro moderní, přehledné a responsivní webové rozhraní, dostupnost přímo z chytrého telefonu, dostatečně velkou kapacitu jedné mailové schránky – podle zvolené varianty 10 nebo 30 GB, účinný antispam a antivirus, spolehlivé zálohování a pohodlné sdílení kontaktů, úkolů, kalendářů apod. Vše o aktuální výhodné nabídce najdete zde.

 

 


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

16 komentářů: „.EU doména pro váš firemní e-mail“

  1. Mangalam Dangalam avatar

    It’s a really unique and informative article. Great work! Much appreciated, keep posting many more…. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future and I also have a site

  2. Phoebe avatar

    Thanks for the synopsis. I could not find it more descriptive anywhere else.