Vylepšení pro vaše e-mailové schránky

Přinášíme dobrou zprávu pro uživatele služby ACTIVE 24 E-mail. V prosinci proběhl upgrade systému a přinesl několik novinek, které vám usnadní práci s vaší e-mailovou schránkou. Několik vylepšení proběhlo ve webmailovém rozhraní a těšit se z nich mohou všichni uživatelé.

Volba velikosti

Nově si sami zvolíte velikost rozsazení mezi zobrazenými položkami. Do jednoho pohledu se vám nyní vejdou desítky e-mailů a konverzací, stačí jen pomocí voliče velikosti vždy zobrazeného v horní části obrazovky zvolit požadované rozsazení.

Opožděné odeslání e-mailu

Stalo se vám, že jste omylem odeslali e-mail před jeho dopsáním? Nyní máte možnost odeslání do 5 vteřin odvolat a zprávu dále upravovat.

Odhlašování z newsletterů

Jste unaveni z nevyžádaných newsletterů? Odběr newsletteru snadno odhlásíte pomocí odkazu zobrazeného přímo v hlavičce zprávy. Odkaz tak nemusíte hledat v samotném newsletteru.

Snadnější vytváření nových zpráv a událostí

Okno pro vytvoření nové zprávy a nové události v kalendáři má nový design. Posílání zpráv a zakládání událostí do kalendáře bude tak pohodlnější než kdy dříve. Nový algoritmus navíc dokáže najít vhodný čas pro schůzku i v případě velkého množství účastníků.

Další novinky se týkají uživatelů, kteří si svou adresu upgradovali na Schránku PLUS. Pokud vás lákají rozšířené funkce jako je TeamChat, WebDokumenty a další, kontaktujte naši Zákaznickou podporu a domluvte si upgrade své e-mailové adresy. Do konce ledna navíc získáte schránku PLUS za akční cenu.

Sdílení e-mailů v TeamChatu

Každý e-mail může být nyní nakopírován do TeamChatu a nasdílen ostatním tak, abyste o něm mohli diskutovat s kolegy. Přímo z TeamChatu je možné na e-mail odpovědět nebo jej před odesláním upravit.

Denní přehled aktivity na TeamChatu

TeamChat nyní zasílá e-mailové notifikace o nových příspěvcích, souborech nebo zmínkách o vás. Díky tomu nepřijdete o nic důležitého.

Editace příloh pomocí WebDokumentů

Když od kolegy dostanete do e-mailu dokument, můžete jej po kliknutí otevřít pomocí editoru a upravit. Po zavření se vás dotážeme, zda si přejete poslat upravenou kopii kolegovi hned zpět do mailu. Nemusíte ji ukládat ani složitě hledat.

Kontingenční tabulky ve WebDokumentech

Ve WebDokumentech nyní fungují i kontingenční tabulky. Vylepšená je i spolupráce s formáty MS Office.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

21 komentářů: „Vylepšení pro vaše e-mailové schránky“

  1. […] Ještě v prosinci proběhl upgrade systému, který přinesl několik novinek, které vám usnadní práci s e-mailovou schránkou. […]

  2. Bandar Judi Terpercaya avatar

    por favor ayuda a hacer autostop, te amo

  3. oxessays avatar

    por favor ayuda a hacer autostop nice