Turbo hosting: ještě rychlejší hosting pro váš web

Rychlost načítání webové stránky je důležitá z pohledu uživatele i provozovatele webu. Sdílený hosting jsme rozšířili o novinku – Turbo hosting, se kterým váš web poběží ještě rychleji. Turbo hosting si aktivujete pro již zřízený webhosting nebo pro nový hosting na operačním systému Linux.

Rychlost je důležitá

Turbo hosting provozujeme na samostatném serveru s nižší agregací a vyššími systémovými prostředky. Díky tomu se váš web bude načítat rychleji. To ocení návštěvníci vašeho webu, i vy jako provozovatel, kdy se váš web může ocitnout na lepší pozici ve vyhledávačích.

Kde aktivujete Turbo hosting

Na novém hostingu si Turbo aktivujete objednávkou nového balíčku sdíleného hostingu Komplet. Nový hosting bude zřízen přímo na serveru pro rychlejší webové stránky. Máte již u nás hosting zřízen a chcete Turbo? Aktivujte si ho v online rozhraní Zákaznického centra v detailu virtuálního serveru.

Turbo hosting pro WordPress

Mysleli jsme i na příznivce redakčního systému WordPress. V rámci Turbo hostingu pro WordPress instalujeme plugin pro zrychlení webstránky.

Turbo hosting podporujeme na sdíleném hostingu s OS Linux, PHP 5.6. a 7.x. Detaily pro aktivaci Turbo hostingu najdete v naší nápovědě.

Využijte zaváděcí cenu pro Turbo hosting 29 Kč bez DPH / měsíc (35,09 Kč s DPH)  do 30.6.2019.


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

22 komentářů: „Turbo hosting: ještě rychlejší hosting pro váš web“

  1. joker pkv games avatar

    Sangat berguna untuk informasi yang diberikan pak..
    terus berikan informasi terbaru untuk kita.

  2. sattaking avatar

    Blog Luar Biasa! Saya ingin mengucapkan terima kasih atas upaya yang telah Anda lakukan dalam menulis posting ini. Saya berharap karya terbaik yang sama dari Anda di masa depan juga.

  3. Slevové kódy avatar

    hlavne by to chtelo novou verzi PHP, to je nejzasadnejsi

  4. Tomáš avatar

    To vypadá slušně 🙂

  5. WordPress hosting avatar

    Parádní věc ten turbo hosting

  6. gali 786 satta bazar avatar

    The most famous game among the peoples in 2020 is gali 786 satta bazar and going strong in the market day by day. Play black gali 786 satta bazarnline and get the fast and best results guaranteed. It has some unique and very good features.

  7. Ondřej avatar

    Zajímalo by mě jaký je rozdíl oproti wedosu a jestli to má vliv na core web vitals…